Oceń wpis
Do ulubionych
Poinformuj
Raportuj zły wpis
Inne wpisy w kategorii: Inne > Catering
Serwis agencji cateringowej organizującej bankiety, imprezy lub też spotkania biznesowe. Zatrudniamy najlepsze osoby z kręgu kelnerów, kucharzy, osób prowadzących imprezy i inne. Do Państwa należy jedynie wybór miejsca imprezy, reszta należy do naszych obowiązków.
Kategoria:
Już 10 lat jesteśmy na rynku cateringowym i przez ten czas pozyskaliśmy obszerne doświadczenie i nauczyliśmy się przygotowywać znakomite potrawy w mistrzowskim stylu. Ślimak Food Service, bo o nas mowa, to firma rodzinna, która przyrządza świeże kanapki, zupy, chłodniki, a nawet sushi i zaopatruje do biur swoich klientów. Cieszymy się z zaufania naszych konsumentów, dzięki czemu wiemy, że przez nas wysoka jakość produktów pozytywnie oddziałuje na ich preferencje żywieniowe. Stawiamy na wysoką jakość i przystępną cenę naszych wyrobów, więc być może się skusisz? Po więcej informacji na temat naszej oferty zapraszamy na stronę internetową.
Kategoria:
Serdecznie zapraszamy na sushi oraz ciepłą kuchnię japońską i koreańską do naszej restauracji. Oferujemy catering na terenie Lublina i okolic. Gwarantujemy najlepszy smak serwowanych przez nas potraw, zawsze używamy świeżych produktów najwyższej jakości.
Kategoria:
Mazowszak Catering Warszawa jest firmą zajmującą się obsługiwaniem zleceniodawców z obszaru stolicy i okolic. W usługach firmy znajduje się wiele smakowitych potraw, jakie mogą być dostarczone z powodu różnych okazji, w tym zarówno bali studniówkowych, czy też i bankietów firmowych. Zleceniodawcy mogą składać zamówienia na zupy z łososiem, czy też na wiele wystawnych potraw, na przykład z kawiorem, czy też polecanych na wystawny firmowy lunch. Poza tym firma jest też w stanie zagwarantować miłą obsługę hostess, jak też przygotować rozrywki dla gości. W ofercie mini dowozu Mazowszak jest też w stanie zaoferować zamawiającym śniadania oraz kolacje.
Kategoria:
Wiesław Bober jest kucharzem, który zaspakaja gusta najwybredniejszych podniebień jako szef kuchni już od prawie 25 lat.
Branża gastronomiczna zafascynowała go
i pochłonęła całkowicie.
Już w dzieciństwie przejawiał talenty kulinarne i tak zachęcony przez rodzinę postanowił zdawać do szkoły gastronomicznej.
Wybór okazał się jak najbardziej słuszny.
Karierę gastronomiczną rozpoczął w Katowicach w Hotelu Olimpijskim jako kucharz a następnie w krótkim czasie został szefem kuchni.
Utwierdził się w przekonaniu, że chce się dalej rozwijać w tym zawodzie.
Od tej pory pracuje już jako szef kuchni.
Kategoria: